backup service

vi har dækket dig

Der er efterhånden meget lidt tvivl om, at backup af forretningsdata ikke bare er en god ide for virksomheden, men at det næsten er livsnødvendigt!

Alligevel har mange, især mindre virksomheder, svært ved at etablere et system, der sikrer dem ved nedbrud, brand eller indbrud, og som ikke er afhængigt af, at medarbejderne skal huske bestemte sikkerhedskopieringsrutiner og lign.

 

bandwidth-close-up-computer-1148820
CloudBackup

Understøtter alle traditionelle platformer og mere

Da flere virksomheder flytter til skyen, er vedtagelsen af Office365 Exchange Online, Sharepoint Online og OneDrive, stigende. Samtidig øges risikoen for tab af data på Office 365 forårsaget af menneskelige fejl og hackerindbrud. Sikkerhedskopiering af Office 365-data til datacenter eller anden ikke-Microsoft-cloud er den bedste måde at beskytte disse data mod tab.

Overvågning af real-tid aktiviteter

Inde på vores web-interface modul finder du vores real-tid værktøj. Dette værktøj bidrager til en hutigerer overblik over nuværende backupsæts som kører. 

Nem Implementering

Implementering af Snabela backup løsning er let og fleksibelt. Hvis du vil sikkerhedskopiere alle data i din IT-platform, skal du blot oprette en klientbruger på vores administrationskonsol. Derefter kan du enten oprette et backupsæt via hjemmesiden eller i klienten. Efter nogle få trin med konfiguration, f.eks. Valg af Office 365-emner til sikkerhedskopiering og opsætning af backupplan, destination og kryptering, sikkerhedskopieres de valgte data automatisk til backup storage, til de definerede tidspunkter.

Central Web Administration

Vores centraliserede webkonsol giver brugere et enkelt glasrude til overvågning af alle backupsæts sikkerhedskopierings- og gendannelsesaktiviteter.

Fordele

  • Øge sikkerheden og effektiviteten af ​​din it-infrastruktur. Vores sikkerhedsspecialister vil give dig ekspertise i værdifulde administrerede sikkerhedstjenester og analyse af sikkerhedshændelser.
  • 24/7 sikkerhedsovervågning.
  • Adgang til professionelle konsulenter med stor erfaring med at levere sikkerhedsløsninger.
  • Lavere omkostninger på grund af fælles ressourcer samlet centralt et sted.
Backup Service

Snabela Consulting ApS

Herlev ringvej, 2c 2730 Herlev
info@snabela.com
70 272 670