Cloud Løsninger

Vores cloud løsninger hjælper dig


I dag det enkelt at flytte til skyen. Organisationer udfordres til at finde de rigtige mennesker, processer og værktøjer til at forenkle kompleksiteten i deres it-infrastruktur.

Snabela samler netværk, sikkerhed, servere og applikationer. Vi leverer cloud-løsninger, der spænder over din cloud-verden, fra dit lokale miljø til dine flere cloud-udbydere og fra dine applikationer til din infrastruktur.

 

Cloudservices2
Cloud

Vores Cloud Løsninger

Vores cloud-løsninger hjælper dig med at administrere en privat, hybrid eller offentlig sky eller alle ovenstående. Uanset om du har en applikation og en sky eller multicloud applikationer og flere skyer, hjælper vi dig med at omfavne en multicloud-verden ved at forenkle, hvordan du forbinder, beskytter og forbruger dine skyer.

Private Cloud

Private Clouds er ideelle, når du har brug for at fremskynde innovation, har store beregninger og opbevaringskrav, eller har meget strenge kontrol-, sikkerheds- og overholdelsesbehov.
En Private Cloud er et skalerbart skymiljø bygget på infrastruktur dedikeret udelukkende til din organisation.

Hybrid Cloud

Hybrid cloud kombinerer privat cloud (lokalt datacenter) med en offentlig (public) cloud fra en tredjeparts leverandør som fx. Microsoft. Ved at lade data bevæge sig imellem de to forskel-lige slags cloud, får din virksomhed større fleksibilitet og flere muligheder for dataimplementering.

Public Cloud

Public Cloud er blevet meget populære på grund af deres evne til at tilvejebringe elastisk og skalerbar infrastruktur til applikationer, lagring og data. Disse evner ændrer måden verden gør forretninger på. Når organisationer vælger at forbruge infrastruktur som en service (IaaS) af førende cloud-udbydere, skal netværkssikkerhed tænkes anderledes, end når sikkerhed udelukkende var på lokaler.

Snabela Consulting ApS

Herlev ringvej, 2c 2730 Herlev
info@snabela.com
70 272 670