Hosting

Web Hosting med Formål

Få dit websted online med vores web hosting-tjenester. Har du brug for hurtig, sikker, pålidelig og brugervenlig webhosting til at køre din professionelle hjemmeside. Derfor tilbyder vi omfattende hostingpakker, herunder rigelig datatrafik og databaser, et intuitivt kontrolpanel, internet sikkerhedstjenester, backup og meget mere funktionalitet.

 

909
Server room, cloud storage icon, datacenter and database concept, data exchange process isometric

Vi har en hosting løsning til dig

Takket være opsætningen af ​​klyngeserveren kan cloud hosting være hurtigere og uendeligt mere fleksibel end delt hosting. Dette gør det til en af ​​de bedste muligheder for små virksomheder og start-up bloggere med store ambitioner. Det er også ideelt til alle, der oplever toppe og træk i webtrafik, som e-handelswebsteder, der er vært for almindeligt salg.

Top Sikkerhed

Vi administrerer sikkerheden for dine websteder på server- og applikationsniveau. Vi tilbyder gratis Lad os kryptere SSL, der holder dine data sikre og daglige sikkerhedskopier, der sikrer din ro i sindet.

Domain Management

Nyd bekvemmeligheden med at administrere både dit domæne og dit websted på samme sted. Vi tilbyder overkommelige domæneregistrering og overførselstjenester, et venligt domæneadministrationspanel, DNS-tjenester og mere.

Ultra-Hurtige Websteder

Nyd super hurtig hjemmeside ydeevne! Vi gør websites flyve takket være servere, der kører på SSD diske og PHP 7 med OpCache. Derudover tilbyder vi statisk caching og en gratis CDN-service for yderligere at øge dit websteds ydeevne.

Byg eller migrer din hjemmeside nemt hos os

Forpligtelse til sikkerhed
Vores mange sikkerhedsfunktioner omfatter multifaktorautentificering, automatisk aktiveret sFTP og certifikater.

Omfavn Open Source
Vi er stærkt overbevist om at levere open source-løsninger til vores kunder, når det er muligt.

24/7 Support
Vores interne teammedlemmer gør deres bedste for at give en en god oplevelse.

100% oppetid garanteret
Vi garanterer det, så du behøver ikke bekymre dig om det.

webbrowser

Snabela Consulting ApS

Herlev ringvej, 2c 2730 Herlev
info@snabela.com
70 272 670